ICC Research

Ruim 2.000 directies in binnen- en buitenland volgen onze research om uit onafhankelijke bron en op tijdsefficiënte wijze geïnformeerd te worden over de meest waarschijnlijke scenario's voor de financiële markten op middellange termijn (3 weken tot 1 jaar). Hiermee bespaart u veel tijd en kunt u zo goed mogelijk anticiperen op koersbewegingen om negatieve impact op uw organisatie te voorkomen. 

Onze analisten volgen circa 100 van de wereldwijd toonaangevende researchhuizen en wegen de verschillende argumenten en scenario's die ze daarin lezen zorgvuldig tegen elkaar af. De resultaten worden op basis van veertig jaar ervaring bondig en leesbaar in wekelijkse- en tweewekelijkse rapporten gepubliceerd op ons platform. Juist nu wordt dat veel gebruikt om op de hoogte te blijven van de economische vooruitzichten na de coronacrisis en om voorbereid te zijn op een komende periode van veel meer volatiliteit in de rente- en valutamarkten.  

✔ Wekelijkse valutapublicatie  (USD, GBP, CHF, JPY, CNY)  

✔ Tweewekelijkse rentepublicatie (Euribor & USD Libor)  

✔ Global Financial Markets (tweewekelijks, sinds 1979 een begrip)  

✔ Geopolitieke risico's (tweewekelijks)

Vrijblijvend verder lezen?

Laat hieronder uw mailadres achter en u krijgt 30 dagen vrijblijvend en kosteloos toegang tot het research platform van ICC. De kennismakingsperiode loopt automatisch af. Sluit u aan bij meer dan 2.000 directies die onze research volgen om hun organisaties zo goed mogelijk te beschermen tegen risico's in de financiële markten. 

100% onafhankelijk

ICC heeft een uitgesproken visie en heeft er geen belang bij u een bepaalde kant op te sturen. 

Tijdsefficiënt

ICC schrijft kort en bondig, 200 uur research terug gebracht tot 20 minuten leestijd per week.

100+ bronnen

Concrete scenario's en argumenten op basis van de beste research die wereldwijd beschikbaar is. 

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

 ICC RESEARCH: hÉt platform voor financiële beslissers

2.000+

lezende directies

40 jaar

Ervaring in de financiële markten